Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Cupcake Toppers en Wrappers Ridders

Cupcake Toppers en Wrappers Ridders

€3,50
Stoere cupcake toppers en wrappers ridders. Digitaal bestand. De naam leeftijd is zelf na downloaden over te typen.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Stoere cupcake toppers en wrappers om je cupcakes te versieren. Je ontvangt 12 toppers op 1 A4. Daarnaast ontvang je 6 cupcake wrappes, op 1 A4 staan er 2. De cupcake toppers zijn elk 5 cm in doorsnede. De naam en leeftijd kun je eenvoudig na downloaden zelf overtypen met je eigen gegevens in het gratis te downloaden programma Adobe Reader.

Gebruik de toppers om je cupcakes te versieren of gebruik ze als labels door er een klein gaatje in te perforeren en ze aan een leuk lintje te bevestigen.

Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat PDF, 300 dpi, uit te printen op A4.
Personaliseerbaar Persoonlijke gegevens zoals leeftijd en naam kun je zelf aanpassen. Typ eenvoudig de voorbeeldtekst over met je eigen gegevens (wanneer het jou uitkomt en zo vaak je wilt).
Benodigde software personaliseerbare bestanden Personaliseerbare PDF bestanden zijn alleen aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader (alleen op computer of laptop).
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.