Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Eenhoorn / Unicorn Traktaktiezaklabels Pastel

Eenhoorn / Unicorn Traktaktiezaklabels Pastel

€2,50
Eenhoorn traktatiezakjes labels. Gebruik de labels om je traktatiezakjes mee af te maken.

Personaliseerbaar: ja (eigen tekst).
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Eenhoorn Traktatiezakjes Labels, Unicorn Traktatiezakjes

De traktatiezaklabels zijn favoriet en altijd een succes.  De Eenhoorn traktatiezakjes labels passen op zakjes van 10 cm breed en op zakjes van 13 a 15 cm breed.  Vouw de labels dubbel en bevestig ze aan de uitdeelzakjes met 2 nietjes.

Je ontvang 44 verschillende labels van 10 cm breed en van 15 cm breed. De labels van 15 cm zijn eenvoudig in te korten tot ongeveer 13 cm. Op deze manier passende de labels altijd. De tekst is zelf aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader.