Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Vlaggenlijn Eenhoorn / Unicorn DIY

Vlaggenlijn Eenhoorn / Unicorn DIY

€3,50
Maak je eigen vlaggenlijn met eenhoorns en elfjes. Gebruik zo veel vlaggetjes als je wilt.

Digitale download.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Een vrolijke vlaggenlijn voor een magisch kinderfeestje of verjaardag. Je ontvangt 6 verschillende vlaggetjes. 2 met unicorns, 2 met elfjes en 2 met regenboog en bloem. Print zo vaak je wilt zodat je jouw eigen lange vlaggenlijn kan maken. Maak met een perforator kleine gaatjes in de vlaggetjes en rijg hier een lang stuk touw doorheen of bevestig de vlaggetjes met nietjes aan een stuk lint.

Extra benodigd: touw of lint.

Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat PDF, 300 dpi, zelf te printen op A4.
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.

Eenhoorn vlaggenlijn + welkomstposter

25% Korting
€6,00
€4,50