Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Escape Room Pakket Kinderfeestje Thuis

Escape Room Pakket Kinderfeestje Thuis

€47,50
Organiseer je eigen escape room kinderfeestje thuis met dit complete escape room pakket vol cryptische aanwijzingen, puzzels, benodigde attributen en afsluitbare kistjes.

Geschikt voor kinderen van ongeveer 9 t/m 12 jaar.
Compleet postpakket.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 2-4 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Escape Room Pakket

Met dit complete escape room pakket maak je eenvoudig je eigen escape room thuis, waar en wanneer je wilt. Je hebt slechts één ruimte nodig en met de meegeleverde attributen heb je de ruimte in no time omgetoverd tot een escape room. Er is geen computer of internetverbinding nodig. De escape game kan dus overal gespeeld worden, zelfs buiten.

De opdrachten vereisen logisch denken, teamwork en creativiteit. De opdrachten zijn geschikt voor jongens en meiden van ongeveer 9 jaar t/m 12 jaar oud. De escape room bestaat uit 9 verschillende opdrachten. Van geheimtaal ontcijferen, rebussen oplossen tot kraskaartjes en zoekopdrachten. 

Het avontuur kan altijd worden opgelost. Wanneer de kinderen vastlopen kunnen er hints gegeven worden. De escape game is niet aan tijd gebonden. Voor een extra spannend effect kun je echter wel een tijdsduur instellen van 1 uur. De meeste groepen zullen de escape room binnen een uur kunnen verlaten.

 

Het verhaal/thema

De escape game bestaat uit cryptische aanwijzingen en puzzels die passen bij bijna ieder thema. Dus of je nu een detectivefeestje, een ruimtefeestje, een unicornfeestje of een cupcakefeestje wilt organiseren deze escape game is altijd passend bij jouw specifieke themafeestje!

Er zijn twee mogelijkheden hoe de escape game te spelen. Laat de kinderen door het volgen van de aanwijzingen ontsnappen uit de ruimte of laat de kinderen de sleutel zoeken van een afgesloten box met daarin een leuke beloning of attributen die ze nodig hebben bij het vervolg van het feestje. Vertel een spannend verhaal voorafgaand aan de escape game passend bij jouw themafeestje.

 

Aantal kinderen

De escape room is het beste te spelen met 3 tot 7 kinderen. Met meer dan 7 kinderen in één team de escape room spelen is niet aan te raden. Niet alle kinderen zullen dan voldoende te doen hebben. Nodig je meer dan 7 kinderen uit bestel dan de aanvullingsset mee om met twee gesplitste teams ná elkaar te spelen. Wil je twee teams gelijktijdig laten spelen (elk in een andere ruimte) dan kun je een tweede complete set met een aantrekkelijke korting mee bestellen. In dit geval kunnen de teams ook tegen elkaar strijden; welk team kan als eerste ontsnappen?

 

Inhoud pakket

Het escape room pakket bevat:

 • draaiboek met duidelijk omschreven instructies
 • 2 houten kistjes, 2 cijferslotjes, slotje met sleutel
 • attributen benodigd bij opdrachten zoals blacklight lampje, rode decoder, onzichtbare inkt
 • alle benodigde aanwijzingen voor de 9 opdrachten (van puzzels tot kraskaartjes) 
 • voor alle kinderen een luxe notitieboekje met pen (optioneel)
 • aantal overige benodigdheden zoals ballonnen

Wat je zelf nodig hebt:

 • één ruimte
 • een tafel(tje) en een stoel
 • een paar kussens
 • een paar boeken
 • bij ontsnappen uit een ruimte: een afsluitbare deur (denk aan reservesleutel!) of een ketting bv fietsketting met sleuteltje om de deur fictief af te sluiten
 • bij openen van box met beloning: een doos of koffer o.i.d. die af te sluiten is met het meegeleverde slotje

Exclusief uitnodingen.

Het aanvullingspakket omvat:

 • alle benodigde aanwijzingen voor de 9 opdrachten
 • ballonnen

De notitieboekjes worden gebruikt bij één van de opdrachten maar er wordt in het draaiboek ook een alternatief omschreven waardoor ze niet noodzakelijk zijn. Je kunt ze dus optioneel mee bestellen. Naast dat ze een leuke aanvulling zijn voor de escape game zelf kunnen de kinderen hiermee ook een leuke herinnering aan het feestje mee naar huis krijgen.

 

Voorbereiding

We begrijpen dat je als ouders in minimale tijd een maximaal feestje neer wilt zetten. Daarom zijn alle onderdelen al zo veel mogelijk voorbereid. Slechts bij drie opdrachten dien je zelf nog een paar stappen te ondernemen om de opdrachten te laten passen bij de ruimte waar de escape game zich afspeelt en het aantal kinderen dat meespeelt. Volg hiervoor eenvoudig het stappenplan dat je ontvangt bij het pakket. Deze voorbereiding zal maximaal een half uur tijd in beslag nemen. Daarnaast zul je vlak voor het feestje ongeveer 10 minuten bezig zijn met het klaarzetten van de ruimte.

 

Begeleiding tijdens de escape room

In principe kunnen kinderen vanaf 9 jaar de escape room zelfstandig doorlopen. Het verschilt echter van groep tot groep of de kinderen extra aanwijzingen nodig hebben. Het is dus aan te raden vooral bij de jongere kinderen als ouder/begeleider in de ruimte aanwezig te blijven zodat je indien nodig een hint kunt geven. Als begeleider heb je alle opdrachten met antwoorden bij de hand.

 

Escape Game Het draaiboek ontvang je digitaal (PDF bestand). De overige items ontvang je via de post.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze printables zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, de geprinte versies of producten gemaakt met onze printables te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik.