Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Geboorteposter Sterrenbeeld Leeuw

Geboorteposter Sterrenbeeld Leeuw

€6,50
Hoe leuk is het om een geboorteposter met sterrenbeeld aan de muur te hangen in de kinderkamer. Een uniek en persoonlijk kraamcadeau waar elke ouder blij van wordt.

Maak een keuze uit drukwerk of digitaal bestand en pas daarna zelf de tekst aan.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

De geboorte van een kind is een bijzonder moment in je leven. Hoe leuk is het om een geboorteposter van het sterrenbeeld van je kindje te hebben hangen aan de muur in de kinderkamer. De geboorteposter is een uniek en persoonlijk kraamcadeau waar elke papa of mama blij van wordt. Mooi om naar te kijken en te bewaren voor later.

De sterrenbeeld geboorteposter is te personaliseren met de naam en geboortedatum van het kindje. Je kunt daarnaast zelf ook extra gegevens toevoegen zoals geboortetijd, geboorteplaats, lengte, gewicht etc.

Het sterrenbeeld zegt veel over de eigenschappen van je kindje. Voeg 3 eigenschappen toe die bij het sterrenbeeld horen. Zegt dit je weinig dan laat je ze gewoon achterwege.

Voorbeelden van kenmerkende eigenschappen die horen bij het sterrenbeeld Leeuw:

 • krachtig
 • ambitieus
 • creatief
 • enthousiast
 • warmhartig
 • charismatisch

De geboorteposter is verkrijgbaar in diverse kleuren en voor alle sterrenbeelden. Zoek je een ander sterrenbeeld dan het sterrenbeeld Leeuw ga dan eest naar het juist sterrenbeeld:  Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Maagd, Weegschaal, schorpioenBoogschutter

Je kunt de sterrenbeeld poster bestellen als digitaal bestand of als drukwerk. Kies je voor een digitaal bestand dan kun je deze zelf printen op bijvoorbeeld A6, A5, A4 of A3 formaat. Laat je de geboorteposter door ons drukken dan heb je standaard de keuze uit A4 of A3 formaat. Zoek je een ander formaat omdat je bijvoorbeeld al een mooie lijst hebt, laat het ons weten, we kunnen het formaat speciaal voor jou aanpassen, zonder extra kosten.  

Poster digitaal bestand online editor PNG-bestand, 300 dpi op A3 formaat. Zelf te printen op bijvoorbeeld A6, A5, A4, A3.
Poster drukwerk 190 grams satijn posterpapier, extra stevig en duurzaam. Oppervlakte is glad en licht glanzend (eerder mat dan glossy).
Personaliseerbaar online editor De tekst kun je zelf aanpassen via onze online editor (klik op de knop "personaliseren" bovenaan de productpagina).
Standaard formaten drukwerk posters A4 (21x29,7 cm), A3 (29,7x42 cm), A2 (42x59,4 cm), tenzij anders vermeld bij het betreffende product.
Formaten Ikea lijsten 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm. Voor drukwerk kunnen wij deze formaten ook leveren. Neem contact met ons op als jouw formaat nog niet vermeld staat bij de poster van jouw voorkeur.
Lijsten Alle posters worden geleverd zonder lijst. De lijsten op de getoonde foto's zijn slechts ter inspiratie.
Verzending digitaal bestand online editor Na bestelling ontvang je binnen 24 uur een aparte email met jouw gepersonaliseerde bestanden.
Verzending drukwerk Drukwerk wordt op bestelling gemaakt en verzonden binnen 1-4 werkdagen.