Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Geheimschrift pen met lampje

Geheimschrift pen met lampje

€2,45 €1,55
Met de geheimschrift pen kun je een onzichtbare boodschap schrijven die alleen te lezen is door er met het lampje (in de dop van de pen) overheen te schijnen. De onzichtbare inkt wordt dan weer zichtbaar.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Een pen waarmee je met onzichtbare inkt geheimschrift kunt schrijven. De tekst wordt pas leesbaar wanneer je met het ingebouwde lampje in de dop over de tekst heen schijnt. Superleuk om te gebruiken bij een escape room kinderfeestje of spionnenfeestje.

Ook superleuk om aan de kinderen mee naar huis te geven ipv het standaard snoepzakje.