Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Heksen Diploma

Heksen Diploma

€3,50
Heksendiploma voor een heksen kinderfeestje of griezelfeestje.

Personaliseerbaar: ja (alle tekst)
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Diploma Heksen voor kinderfeestje

Organiseer je een griezelfeestje of heksen feestje? Beloon de kinderen na afloop met een heus heksendiploma.


Typ zelf eenvoudig alle namen van de kinderen over de voorbeeldtekst heen met het gratis te downloaden programma Adobe Reader.

Op 1 A4 staan 2 diploma’s met formaat 13 x 18 cm.

Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat PDF, 300 dpi, uit te printen op A4.
Formaat diploma's (diy) 13 x 18 cm. Op 1 A4 staan 2 diploma's.
Personaliseerbaar (DI) De tekst op de diploma's kun je zelf aanpassen. Typ eenvoudig de voorbeeldtekst over met je eigen gegevens (wanneer het jou uitkomt).
Benodigde software personaliseerbare bestanden Personaliseerbare PDF bestanden zijn alleen aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader (alleen op computer of laptop).
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.