Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Maandkalender 2020

Maandkalender 2020

€7,50
Een vrolijke maandkalender met voor elke maand een mooie afbeelding passend bij het seizoen.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Naast de online agenda blijft een papieren kalender toch wel een betrouwbare, tastbare en vooral leuke kalender voor aan de muur of op het bureau. Per maand een nieuwe pagina voor een handig overzicht van je belangrijkste afspraken in die maand. Hang de maandkalender aan de muur, in de keuken op de koelkastdeur of leg deze op je bureau.

De maandkalender bestaat uit 12 pagina's. Elke maand is voorzien van vrolijke afbeeldingen passend bij het seizoen van die maand.

Je ontvangt een PDF-bestand op A4 formaat. De kalender is eventueel ook groter af te drukken.