Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Poster Bosdieren Vos

Poster Bosdieren Vos

€6,50
Een mooie poster met een vos. Zowel als digitale download als drukwerk te bestellen.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving
Een poster van een vos. Leuk voor de kinderkamer. Deze poster is onderdeel van een serie van meerdere bosdieren.
 
De poster is als drukwerk te verkrijgen in diverse formaten maar ook als digitaal bestand zodat je de poster zelf kunt printen in elk gewenst formaat.
 
De poster vos is ook een onderdeel van een set van 3 posters bosdieren
Poster digitaal bestand JPG bestand, 300 dpi op A3 formaat. Zelf te printen op bijvoorbeeld A6, A5, A4, A3.
Poster drukwerk 190 grams satijn posterpapier, extra stevig en duurzaam. Oppervlakte is glad en licht glanzend (eerder mat dan glossy).
Standaard formaten drukwerk posters A4 (21x29,7 cm), A3 (29,7x42 cm), A2 (42x59,4 cm), tenzij anders vermeld bij het betreffende product.
Formaten Ikea lijsten 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm. Voor drukwerk kunnen wij deze formaten ook leveren. Neem contact met ons op als jouw formaat nog niet vermeld staat bij de poster van jouw voorkeur.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Lijsten Alle posters worden geleverd zonder lijst. De lijsten op de getoonde foto's zijn slechts ter inspiratie.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.
Verzending drukwerk Drukwerk wordt op bestelling gemaakt en verzonden binnen 1-3 werkdagen.