Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Feestpakket Reis om de Wereld DIY

Feestpakket Reis om de Wereld DIY

€8,50
Een compleet feestpakket met 9 verschillende printables voor de echte wereldreizigers.

Digitale download. De persoonlijke teksten zijn zelf aan te passen na downloaden.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Feestpakket reis om de Wereld

Leuk voor een reis om de wereld feestje. Het feestpakket reis om de wereld bestaat uit 9 verschillende printables, totaal 10 pagina's. Van versiering voor de ruimte zoals een vlaggenlijn en welkomstposter tot tafeldecoratie zoals cupcaketoppers tot drinkfles etiketten. Ook je traktaties kun je eenvoudig versieren met de traktatiezaklabels of bedanklabels.

 

Het feestpakket reis om de wereld bevat:

 • Vlaggenlijn (2 verschillende vlaggetjes)
 • Welkomstposter A4 (personaliseerbaar)
 • Cupcake toppers (personaliseerbaar met leeftijd jarige)
 • Cupcake wrappers 
 • Vlaggetjes voor rietjes
 • Drinkfles etiketten (personaliseerbaar met leeftijd jarige)
 • Bedanklabels (alle tekst is aanpasbaar)
 • Traktatiezaklabels 10 cm en 13-15 cm breed(personaliseerbaar)
 • Popcorndoosje mini 

Naast het feestpakket hebben we een draaiboek samengesteld voor een reis om de wereldfeestje. In dit draaiboek vind je een kant en klaar feestje omschreven en heel veel losse activiteiten om uit te kiezen. Tevens krijg je bij het draaiboek een paspoort met voor alle omschreven landen een "landenstempel". Het draaiboek vind je hier: reis om de wereldfeestje

Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat PDF, 300 dpi, uit te printen op A4.
Personaliseerbaar Persoonlijke gegevens zoals leeftijd en naam kun je zelf aanpassen. Typ eenvoudig de voorbeeldtekst over met je eigen gegevens (wanneer het jou uitkomt en zo vaak je wilt).
Benodigde software personaliseerbare bestanden Personaliseerbare PDF bestanden zijn alleen aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader (alleen op computer of laptop).
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en /of personaliseren van de bestanden. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.

Reis om de Wereld Feestpakket + Draaiboek Reis om de Wereld

14% Korting
€21,00
€18,00