Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Rode decoder vergrootglas

Rode decoder vergrootglas

€1,45
Een rode decoder om geheime boodschappen te ontcijferen.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Een rode decoder vergrootglas van stevig wit karton met een speciale rode lens die gebruikt kan worden voor het ontcijferen van geheime boodschappen. Superleuk om te gebruiken tijdens een escape room kinderfeestje of spionnenfeestje. Ook een leuk cadeautje om aan het einde van het kinderfeestje aan de kinderen mee naar huis te geven in combinatie met een eigen geheime boodschap.

Hoe het werkt: schrijf een tekst in blauwe, groene en paarse letters tussen of verscholen onder rode, gele en oranje tekst of afbeelding. Wanneer je door het rode glaasje kijkt licht de blauwe, groene en paarse tekst op en vervagen de overige kleuren zodat de tekst waar het om gaat zichtbaar en leesbaar wordt.

Het vergrootglas is 13,5 cm lang.