Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Draaiboek Safarifeestje / Junglefeestje

Draaiboek Safarifeestje / Junglefeestje

€12,50
Compleet draaiboek waarmee je in een handomdraai een safarifeestje of junglefeestje thuis organiseert.

Geschikt voor kinderen van ongeveer 5 t/m 7 jaar.

Personaliseerbaar: ja (tekst op uitnodigingen en diploma's)
Printables – hoe het werkt.
 • Download je bestand(en)
  Direct na betaling ontvang je de downloadlink. Klik op de link en sla de bestand(en) op op je computer.
 • Personaliseer je bestand(en)
  Open je bestand(en) in het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Typ eenvoudig de voorbeeldtekst over met je eigen gegevens.
 • Print je bestand(en)
  Print je bestand(en) uit, thuis of bij een copyshop.
 • Knip, vouw en plak
  Knip je bestanden uit. Sommige ontwerpen moeten ook gevouwen en geplakt worden.
Beschrijving

Draaiboek Safarifeestje

Ga mee op safari en ontmoet de leukste dieren. Dit thema is uitermate geschikt voor zowel jongens als meisjes. En wie houdt er nu niet van dieren.

In het draaiboek vind je uitgebreide uitleg omtrent de voorbereiding van een kinderfeestje en heel veel tips zodat je het kinderfeestje gemakkelijk en zonder al te veel tijd kunt voorbereiden. In het draaiboek laten we je zien hoe een safari kinderfeestje er uit zou kunnen zien. Volg dit feestje of pas deze aan door een keuze te maken uit de vele dierenactiviteiten die we uitgebreid voor je hebben omschreven. We geven handige voorbeelden voor een tijdsindeling, ideeën voor de versnaperingen en versiering. Tevens ontvang je een handige planner met checklist. Uitnodigingen en diploma's waarvoor je zelf de tekst in Adobe Reader (gratis te downloaden) kunt aanpassen ontvang je als bijlagen.

Het draaiboek bestaat uit 46 pagina's. In de bijlages vind je sjablonen voor o.a. dierenmaskers en junglebladeren om te printen en de ruimte mee te versieren.

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken bestel dan ook ons Feestpakket Safari. Hierin vind je 9 verschillende printables om de ruimte, de traktaties en de feesttafel in stijl aan te kleden. Normaal kost het feestpakket 8,50 maar in combinatie met het draaiboek betaal je slechts 5,50 voor het feestpakket. Kijk hiervoor onderaan deze pagina bij de productbundels.

Safari draaiboek + feestpakket

14% Korting
€21,00
€18,00