• Lorem ipsum
Maak van jouw kinderfeestje een tof en onvergetelijk kinderfeestje.

Mijn naam is Ali van Veen. Als moeder heb ik zelf jarenlang thuis kinderfeestjes georganiseerd, van themafeestje tot speurtochten. Dit heb ik altijd met zeer veel plezier gedaan. Aangezien mijn dochter een leeftijd heeft bereikt dat ze geen kinderfeestjes meer wil, heb ik in 2014 besloten om iets met mijn creativiteit en opgedane ervaring te doen. Zo is eerst Toffe Thuis Kinderfeestjes ontstaan voor de verhuur van themakisten. Omdat ik met de themakisten vanwege ruimtegebrek niet verder kon uitbreiden ben ik me meer bezig gaan houden met digitale producten. Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten en het grafische werk dat hierbij komt kijken vind ik enorm leuk om te doen. Print je Feestje is in oktober 2017 online gegaan.

Kinderen zijn altijd erg enthousiast over een kinderfeestje dat thuis wordt georganiseerd, de feestjes zijn uniek, de jarige voelt zich vaak meer op zijn gemak en is extra trots als hij/zij vriendjes en vriendinnetjes thuis mag uitnodigen. Daarom wil ik jou graag helpen om van je kinderfeestje een tof kinderfeestje thuis te maken zodat alle kinderen na afloop met een tevreden en gelukkig gevoel naar huis gaan en er nog lang nagepraat wordt over het feestje. Maar ook als je je kinderfeestje elders viert kun je vol op terecht bij Print je Feestje voor losse printables zoals uitnodigingen, traktaties of versiering voor tijdens de verjaardag.

Met mijn printables versier je eenvoudig je kinderfeestje, sweettable of traktatie. Met de complete kinderfeestpakketten zoals de speurtochten en themafeestjes organiseer je met minimale voorbereiding zelf een kinderfeestje thuis. Het grootste deel van de voorbereiding hebben wij al voor je gedaan waardoor je zelf nog meer kunt genieten van een zeer geslaagd feestje.

Het schrijven van een draaiboek, het ontwikkelen van een speurtocht en het maken van de bijbehorende printables is voor mij een geweldige bezigheid en brengt mij veel ontspanning. Ik kan me geen leuker werk indenken. Van nature ben ik vrij perfectionistisch en hier hoort een bepaalde kwaliteit bij. Deze eigenschap kan ik uitstekend kwijt in dit werk.