Betaalmethoden

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden.

Online betalen

Online betalen kan met Ideal, Bancontact en Sofortbanking. Dit is een veilige en gemakkelijke manier om online aankopen af te rekenen. Je rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. De betalingen worden door ons uitgevoerd door Mollie.

Vooraf overmaken

Je kunt het verschuldigde bedrag, onder vermelding van ordernummer en naam, rechtstreeks overmaken naar

IBAN: NL97KNAB0256441715
BIC: KNABNL2H
Ten name van: Print je Feestje, Ugchelen

Bij vooraf overmaken vanuit een ander land dan Nederland dien je 2 BIC codes op te geven: KNABNL2H en voor de intermediaire bank ABNANL2A

Achteraf betalen

Achteraf betalen is bij digitale bestanden en gepersonaliseerde producten niet mogelijk.

Bestaat je bestelling alleen uit niet-gepersonaliseerde fysieke producten en je wilt achteraf betalen dan kies je in het bestelproces voor “vooraf overmaken” en stuur je een berichtje naar [email protected] met de mededeling dat je graag gebruik wilt maken van achteraf betalen. Vermeld tevens je ordernummer in dit bericht. Je bestelling wordt verwerkt en verstuurd, de factuur die je ontving bij de bevestiging van je bestelling dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Voldoe je niet aan deze betaaltermijn dan worden er sommatiekosten toegekend en bij uitblijven van betaling loopt dit op tot incassokosten.