Over ons privacybeleid

Print je Feestje neemt de privacy van haar klanten uiterst serieus. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor onze dienstverlening en het verbeteren van onze dienstverlening. We gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. We stellen je gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Toestemming

Door gebruik te maken van onze website en de diensten van printjefeestje.nl ga je akkoord met ons privacybeleid en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. 

Persoonsgegevens

Bestellingen

Wanneer je iets bij Print je Feestje bestelt hebben we een aantal persoonsgegevens van je nodig. Deze gegevens hebben we nodig voor de afhandeling van je bestelling en om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. In het geval dit noodzakelijk is voor een correcte afhandeling van je bestelling zullen wij slechts de benodigde gegevens delen met derden.

Wat willen we van je weten 

Voor- en achternaam, Adres en woonplaats, Betaalgegevens, Emailadres en IP-adres. Deze gegevens zijn nodig om je bestelling te verwerken en om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Je emailadres wordt gebruikt voor het toesturen van een bevestiging van je bestelling, de factuur en het toesturen van een aparte email met de link naar je eigen downloadpagina.

Partijen met wie wij persoonsgegevens delen voor een correcte afhandeling van je bestelling

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt worden binnen deze sofware opgeslagen. Lightspeed heeft technisch gezien toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden indien nodig. Zij zullen je persoonsgegevens verder nooit inzien of gebruiken voor andere doeleinden. Lightspeed maakt voor de opslag gebruik van servers buiten de EU die voldoen aan de Europese beveiligingsstandaarden. 

Mollie verzorgt voor ons de online betalingen.  Betaling gebeurt via een beschermde omgeving van je eigen bank. Je naam- en betaalgegevens worden zowel bij Mollie als bij je eigen bank geregistreerd voor een correcte afhandeling van de betaling. Print je Feestje gebruikt je betaalgegevens alleen wanneer er een betaald bedrag teruggestort dient te worden.

Om te zorgen dat je bestelling juist afgehandeld kan worden delen wij je naam- en adresgegevens en/of emailadres met enkele andere partijen. Denk aan het automatisch beschikbaar stellen van je downloadlink, het verwerken/laten drukken van je bestelde drukwerk en het verzenden van je bestelling.

Bij gebruik van automatische downloadbestanden wordt ook je IP adres geregistreerd op het moment van klikken op de downloadlink. Deze laatste wordt enkel door ons gebruik bij een vermoeden van onrechtmatig gebruik van de downloads of een eventuele controle van overheidsinstanties.

Bovenstaande partijen hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies of ongeoorloofd gebruik van persoonsgegevens te voorkomen. Waar het gaat om partijen die gezien worden als verwerkers van via Print je Feestje verzamelde gegevens hebben wij een verwerkingovereenkomst afgesloten. Bovenstaande partijen kunnen metagegevens verzamelen om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerd) gegevens met derden te delen.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende

Account: Indien je een account aanmaakt op onze website dan worden hier je persoonlijke gegevens bewaard. Een account aanmaken is niet verplicht. Je kunt ook een bestelling plaatsen als gast.

Nieuwsbrief: Met jouw toestemming (aanmelding nieuwsbrief) gebruiken wij je gegevens (voornaam, achternaam en emailadres) om je te informeren over onze producten, onze website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je niet langer prijs stelt op de nieuwsbrief dan kun je je altijd weer uitschrijven. Dit kan via de link onderaan de nieuwsbrief zelf of stuur een email met je afmelding naar info@printjefeestje.nl. Wij verwijderen dan je gegevens uit de lijst. Wij maken gebruik van Mailchimp voor het verzenden van onze nieuwsbrieven. Alleen voornaam, achternaam en emailadres worden met mailChimp gedeeld. Zij zullen je persoonsgegevens nooit gebruiken voor eigen doeleinden.  

Verbeteringen: Print je feestje kan je (na het plaatsen van een bestelling) benaderen (via email) voor klantonderzoek. Met jouw ervaringen kunnen we onze producten en dienstverlening verbeteren. Het delen van feedback in de enquete is anoniem en hiervoor zullendus geen gegevens worden verzameld.

Acties: doe je mee aan een (win)actie dan hebben we jouw naam en emailadres nodig. Deze gebruiken we om de prijswinnaar(s) bekend te maken. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om onze acties te analyseren.

Cookies

Print je Feestje maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens het bezoeken van de website door de browser opgeslagen wordt op je computer. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Print je Feestje maakt gebruik van cookies om informatie te verkrijgen over het gebruik van onze website. Gegevens die automatisch worden verzameld door deze cookies worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren en voor marketingactiviteiten. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om persoonsgegevens.

Functionele cookies

Dankzij deze cookies kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ze zorgen er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Ze onthouden bijvoorbeeld de inhoud van je winkelmandje (anders kun je geen bestellingen plaatsen) of laten eerder bekeken producten zien. Ook worden je gegevens tijdelijk onthouden zodat je bij het herladen van een pagina formuliergegevens niet opnieuw hoeft in te vullen. Cookies maken het navigeren op de site dus een stuk prettiger.  

Analyserende cookies

Google Analytics: met deze cookie volgen wij jouw internetgedrag binnen onze website. De informatie die we bijhouden bestaat onder meer uit type browser, via welke weg je onze website hebt gevonden, op welke pagina je binnen komt en vanaf welke pagina je weer vertrekt en hoe vaak je als bezoeker terug komt. Deze gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen. We hebben Google geen toestemming gegeven deze gegevens te gebruiken voor hun eigen doeleinden. 

Google Adwords: met deze cookie meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen.

Social Media: met deze cookie is het mogelijk om social media pagina’s te liken. De button werkt door middel van een code die van het social media kanaal zelf afkomstig is.

MailChimp: MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen.

De informatie die wij verzamelen houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. 

Cookies accepteren

Als je onze website op een juiste wijze wilt gebruiken dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Je kunt deze accepteren door de cookiemelding die onderaan de website verschijnt bij je eerste bezoek op onze site te accepteren of door eenvoudig verder te navigeren op onze site.

Cookies verwijderen of uitschakelen

Je kunt er zelf voor kiezen om cookies uit te schakelen of achteraf te verwijderen. Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Het kan zijn dat enkele functies binnen onze website hierdoor niet meer adequaat werken.

Beveiligde website

Onze website maakt gebruik van een beveiligde SLL verbinding.  Je transactiegegevens worden hierdoor versleuteld verzonden. Deze SSL verbinding herken je aan het groene slotje in je browser.

Bewaren persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van bestellingen (de facturen) worden bewaard zolang nodig is om te voldoen aan onze verplichtingen op gebied van wet- en regelgeving.

Nieuwsbriefaanmeldingen blijven bewaard totdat je jezelf hebt afgemeld voor de nieuwsbrief. 

Recht op inzage / Persoonsgegevens wijzigen / klachten

Wanneer je je eigen gegevens wilt inzien of wilt wijzigen dan kun je ons een email sturen via info@printjefeestje.nl

Een eventueel aangemaakt account op onze website kun je zelf wijzigen of verwijderen.

Voor onze nieuwsbrief kun je jezelf afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.

Persoonlijke gegevens gekoppeld aan een bestelling kunnen wij alleen verwijderen als dit binnen de reguliere wet- en regelgeving valt (wettelijke bewaartermijn).

Heb je een klacht op het gebied van privacywetgeving en kom je er na overleg met Print je Feestje niet uit dan kun je je klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacybeleid van derde partijen

Voor meer informatie over het privacy beleid van derde partijen die verbonden zijn aan deze website kun je terecht op de websites van deze partijen. Print je Feestje kan geen invloed uitoefenen op het privacy beleid van deze partijen.

Vragen

Wil je meer informatie of heb je vragen over het privacy beleid van print je Feestje dan kun je contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Print je Feestje

Doddendaal 25

7339 KA Ugchelen

Tel 06-27012858

info@printjefeestje.nl