Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Spel Kus de Kikker

Spel Kus de Kikker

€3,50
Een hilarisch spel, een ideale activiteit voor op een prinsessenfeestje.

Digitale download.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Spel Kus de Kikker

 
Het spel kus de kikker is een variatie op het klassieke spel Ezeltje Prik. De prinsessen dragen een blinddoek en mogen om de beurt de "kus" op de kikker "prikken". Degene die de kikker het dichtste bij de mond heeft "gekust" wint het spel. Een zeer leuk spel om tijdens een prinsessenfeestje te spelen.
 
De poster is te printen op A3 formaat. De mondjes zijn op A4 zodat deze gemakkelijk thuis te printen zijn.
 
Je kunt in plaats van de mondjes de kinderen ook lippenstift op doen en een echte kus laten geven aan de kikkerprins. Of laat ze eerst met lippenstift een kus doen op kleine post-it briefjes die ze vervolgens geblindoekt op de poster proberen te "prikken".
 
Extra benodigd: een schaar, dubbelzijdig tape of plakband, blinddoek.
Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat (EP) PDF, 300 dpi, uit te printen op A3 en A4.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.