Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Spel Prik de Ster op het Toverstafje - Elfje

Spel Prik de Ster op het Toverstafje - Elfje

€3,50
Een Leuk en gemakkelijk spel voor jonge kinderen, een ideale activiteit voor op een elfen kinderfeestje.

Digitale download.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Spel Prik de Ster op het Toverstafje

 
Dit spel is een variatie op het klassieke spel Ezeltje Prik. De elfjes dragen een blinddoek en mogen om de beurt de "ster" op het toverstafje van elfje Lilly "prikken". Degene die de ster het dichtst op de juiste plek plakt wint het spel. Een zeer leuk spel om tijdens een elfenfeestje te spelen.
 
Je ontvangt een poster zowel op A3 als A4 formaat. De sterren zijn op A4 formaat te printen zodat je deze gewoon thuis kunt uitprinten.
 
Extra benodigd: een schaar, dubbelzijdig tape of plakband, blinddoek.
Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat (EP) PDF, 300 dpi, uit te printen op A3 en A4.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.