Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Speurtocht Heksen

Speurtocht Heksen

€14,50
Compleet speurtochtpakket om heel eenvoudig een speurtocht heksen of griezel speurtocht op je kinderfeestje te organiseren.

Geschikt voor kinderen van ongeveer 5 t/m 7 jaar oud.

Digitale download.

Inclusief uitnodigingen en diploma's.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Speurtocht Heksen

Geschikt voor kinderen van ongeveer 5 t/m 7 jaar oud. Komen er vooral wat oudere kinderen dan kun je de speurtocht indien gewenst wat spannender maken door deze in het donker of schemer te lopen.

 

Het verhaal: Hilde heksje en het magische toverbos

Hilde Heksje woont samen met andere lieve heksjes in het magische Toverbos Rozengeur. Aan de oostkant van het bos woont de gemene heks Urselda. Urselda heeft de magie van alle lieve heksjes gestolen. Gelukkig bestaat er wel een toverspreuk om de magie weer terug te krijgen. Deze toverspreuk werkt echter alleen wanneer mensenkinderen met deze spreuk een toverdrankje maken en hier precies 5 slokken van nemen.

De kinderen zullen tijdens de speurtocht een aantal (spel)opdrachten moeten uitvoeren om te bewijzen dat ze “hekswaardig” zijn en hiermee verdienen ze steeds een stukje van de toverspreuk. Aan het einde maken ze een griezelig toverdrankje.

 

De speurtocht

Met dit speurtochtenpakket heb je een kant en klare speurtocht tot je beschikking. De speurtocht is zo opgezet dat hij vrij eenvoudig naar eigen wens aan te passen is. In het pakket vind je 10 opdrachtkaarten. Iedere opdracht bestaat uit een spel dat past in de verhaallijn. Kies ongeveer 6 a 8 opdrachten uit die jou het meeste aanspreken of het beste passen bij de omgeving waar je de speurtocht gaat lopen (binnen of buiten).

 

Inhoud pakket:

 • Uitnodigingen (tekst is aanpasbaar in Adobe Reader)
 • Instructie
 • Brief van Hilde heksje
 • 10 opdrachtkaarten
 • Puzzel toverspreuk
 • Opdrachtaanduidingen
 • Routekaartjes/pijlen
 • Diploma’s (tekst is aanpasbaar in Adobe Reader)

 

Wat heb je verder nodig:

 • Printer of ga naar een copyshop
 • A4 papier bij voorkeur 160 a 220 grams
 • Schaar om onderdelen uit te knippen
 • Gratis te downloaden programma Adobe Reader om de uitnodigingen en diploma’s te personaliseren
 • Materialen benodigd bij de opdrachten. Het gaat om materialen die de meeste mensen al wel in huis hebben. Bij deze speurtocht gaat het o.a. om 2 bezems of lange takken, ballonnen, touw, snoepjes, pan, pollepel, paar levensmiddelen.
Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat (SP) PDF, 300 dpi, uit te printen op A4. Bij enkele feestjes zitten items die op A3 geprint kunnen worden. Dit staat dan vermeld bij het product.
Formaat uitnodigingen (diy) 10 x 15 cm. Op 1 A4 staan 2 uitnodigingen.
Formaat diploma's (diy) 13 x 18 cm. Op 1 A4 staan 2 diploma's.
Personaliseerbaar (SP) De tekst op diploma's en uitnodigingen kun je zelf aanpassen door de voorbeeldtekst over te typen met je eigen gegevens (wanneer het jou uitkomt).
Benodigde software personaliseerbare bestanden Personaliseerbare PDF bestanden zijn alleen aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader (alleen op computer of laptop).
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.

Heksen speurtocht + feestpakket

13% Korting
€23,00
€20,00