Speurtocht kinderfeestje

Met een speurtocht kinderfeestje organiseer je heel gemakkelijk een tof kinderfeestje thuis, waar en wanneer jij dat wilt. In de kant en klare speurtocht pakketten vind je o.a. een uitgebreide uitleg, route- en opdrachtkaarten, uitnodigingen en veel meer

Speurtocht kinderfeestje

Met een speurtocht kinderfeestje organiseer je heel gemakkelijk een tof kinderfeestje thuis. De speurtochten zijn uit te zetten in bijvoorbeeld een woonwijk, in een park of bos. Bij heel slecht weer kan de speurtocht ook met kleine aanpassing binnenshuis plaatsvinden. 

De kinderen gaan een route lopen waarbij ze door middel van spelopdrachten aanwijzingen verdienen waarmee ze bijvoorbeeld de schat kunnen vinden of de sleutel van het juwelenkistje. De meeste speurtochten beginnen met een spannend verhaal dat je door middel van een brief kunt voorlezen aan de kinderen.

In de speurtochtpakketten vind je een duidelijke omschrijving van de speurtocht en de opdrachten alsook een groot aantal bijlagen zoals uitnodigingskaarten, opdrachtkaarten, routekaarten en diploma’s. Naast deze basisinhoud vind je in ieder pakket weer andere dingen. Een informatiebrief, een puzzel, een schatkaart, een toverspreuk etc.

Een kant en klare speurtocht dus. Je hoeft alleen nog maar de route uit te zetten die je wilt gaan lopen en een paar huis-tuin-en-keuken-artikelen klaar te leggen die bij enkele opdrachten benodigd zijn.