Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Uitnodiging Kinderfeestje Zeemeermin Blond

Uitnodiging Kinderfeestje Zeemeermin Blond

€12,95
Stukprijs: €0,00 /
Een uitnodiging voor een kinderfeestje met vrolijke zeemeermin.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Uitnodiging Kinderfeestje Zeemeermin

Een mooie uitnodiging voor een kinderfeestje met een zeemeermin. Dezelfde uitnodiging is ook verkrijgbaar met een zeemeermin met bruin haar.
 
De tekst kun je zelf aanpassen via onze online editor. Zijn nog niet alle gegevens voor het kinderfeestje bekend en wil je de kaarten wel alvast bestellen? Verwijder de voorbeeldtekst en bestel de kaarten blanco. De gegevens kun je later zelf met pen aanvullen.
 
Uitnodiging drukwerk 10 x 15 cm (A6) of 12 x 17 cm, 350 grams mc silk papier. Minimaal 10 stuks.
Coating De kaarten hebben standaard al een glad oppervlak. Wil je een extra lamineer laagje over de kaart kies dan voor de coating.
Personaliseerbaar online editor De tekst kun je zelf aanpassen via onze online editor (klik op de knop "personaliseren" bovenaan de productpagina).
Verzending drukwerk Drukwerk wordt op bestelling gemaakt en verzonden binnen 1-3 werkdagen.