Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Draaiboek Voetbalfeestje

Draaiboek Voetbalfeestje

€12,50
Compleet draaiboek waarmee je in een handomdraai een voetbalfeestje thuis organiseert.

Geschikt voor kinderen van ongeveer 5 t/m 10 jaar.

Digitale download.

Inclusief uitnodigingen en diploma's.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Draaiboek Voetbalfeestje

Is je zoon of dochter een echte voetballiefhebber? Met een voetbalfeestje scoor je gegarandeerd. Een sportief thema voor actieve jongens en meisjes tot en met een jaar of 10. Na afloop weten alle kinderen wat ze willen worden: een echte profvoetballer!

Met dit draaiboek kun je het feestje vieren zoals jij dat zelf wilt maar zonder alle onderdelen zelf te moeten bedenken. Je krijgt tips over de voorbereiding, de planning en organisatie van het feestje zodat je met minimale tijdsbesteding het feestje kunt voorbereiden. In het draaiboek laten we je zien hoe een voetbalfeestje er uit zou kunnen zien. Volg dit feestje of pas deze naar wens aan door een keuze te maken uit de vele voetbal activiteiten die we uitgebreid voor je hebben omschreven. We geven handige voorbeelden voor een tijdsindeling, ideeën voor de versnaperingen en versiering. Tevens ontvang je een handige planner met checklist. Uitnodigingen en diploma's waarvoor je zelf de tekst in Adobe Reader (gratis te downloaden) kunt aanpassen ontvang je als bijlagen.

Bij een voetbalfeestje denk je in eerste instantie aan een feestje voor buiten maar ook met slecht weer kan het voetbal kinderfeestje gewoon doorgaan. Er staan meer dan voldoende activiteiten in het draaiboek omschreven om het feestje geheel binnen te organiseren.

Het draaiboek bestaat uit 40 pagina's. In de bijlages vind je sjablonen die gebruikt kunnen worden bij de activiteiten en versiering.

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken bestel dan ook ons Feestpakket Voetbal. Hierin vind je 9 verschillende printables om de ruimte, de traktaties en de feesttafel in stijl aan te kleden. Normaal kost het feestpakket 8,50 maar in combinatie met het draaiboek betaal je slechts 5,50 voor het feestpakket. Kijk hiervoor onderaan deze pagina bij de productbundels.

Inhoud draaiboek Voetbal

 • Voorbereiding kinderfeestje
 • Tips rondom voorbereiding en tijdens feestje
 • Suggesties voor aankleding ruimte
 • Suggesties voor eten en drinken
 • Suggesties voor knutselactiviteiten
 • 20 spelactiviteiten inclusies voetbalquiz
 • Een uitgewerkt voetbalfeestje
 • Printables voor de planning inclusief checklist
 • Sjabloon voor knutselactiviteit
 • Voetbaldecoratie voor vlaggenlijn en toppers
 • Uitnodigingen
 • Diploma's

Uiteraard alles in voetbalthema.

Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat (SP) PDF, 300 dpi, uit te printen op A4. Bij enkele feestjes zitten items die op A3 geprint kunnen worden. Dit staat dan vermeld bij het product.
Formaat uitnodigingen (diy) 10 x 15 cm. Op 1 A4 staan 2 uitnodigingen.
Formaat diploma's (diy) 13 x 18 cm. Op 1 A4 staan 2 diploma's.
Personaliseerbaar (SP) De tekst op diploma's en uitnodigingen kun je zelf aanpassen door de voorbeeldtekst over te typen met je eigen gegevens (wanneer het jou uitkomt).
Benodigde software personaliseerbare bestanden Personaliseerbare PDF bestanden zijn alleen aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader (alleen op computer of laptop).
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.

Voetbal draaiboek + feestpakket

14% Korting
€21,00
€18,00