Delen
Deel dit product
jouw review toevoegen
Beoordeel Uitnodiging Wereldfeestje DIY - Reis om de Wereld

Uitnodiging Wereldfeestje DIY - Reis om de Wereld

€3,95
Een originele uitnodiging voor een reis om de wereldfeestje. Met deze boarding pass nodig je de kinderen uit in stijl.

Digitale download. De tekst kun je zelf thuis aanpassen.
Print je Feestje.
 • Digitaal of Drukwerk
  Al onze producten zijn als digitaal bestand verkrijgbaar. Onze posters en uitnodigingen kun je daarnaast ook als drukwerk bestellen.
 • Personaliseer je bestanden
  Een groot deel van onze producten is personaliseerbaar. Uitnodigingen pas je eenvoudig aan in onze online editor. De feestpakketten kun je thuis in alle rust na aanschaf in Adobe Reader personaliseren.
 • Directe download
  Voor de DIY digitale bestanden en de niet personaliseerbare bestanden ontvang je direct na online betaling de downloadlink. Bestanden gemaakt via onze online editor ontvang je binnen 24 uur via de mail. Gepersonaliseerd drukwerk wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
 • Maatwerk
  Zoek je printables van een specifiek thema, laat het ons weten.
Beschrijving

Uitnodiging Wereldfeestje

 
Organiseer je een wereldfeestje of reis om de wereld tijdens het kinderfeestje van je zoon of dochter? Nodig de gasten dan uit met een heuse boarding pass. De kinderen kunnen deze meenemen naar het kinderfeestje en direct inchecken bij de incheckbalie op het vliegveld.
 
Je ontvangt 3 uitnodigingen op 1 A4. De tekst kun je eenvoudig zelf overtypen met je eigen gegevens in het gratis te downloaden programma Adobe Reader, wanneer het jou uitkomt.
 
Wil je graag een wereldfeestje organiseren maar kun je wel wat hulp gebruiken? In het draaiboek reis om de wereld feestje heb je alle informatie compleet om snel een eenvoudig een reis om de wereldfeestje te organiseren. Deze boarding pass uitnodiging ontvang je automatisch bij het draaiboek.
Digitale download Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd.
Bestandsformaat PDF, 300 dpi, uit te printen op A4.
Formaat uitnodigingen (diy) 10 x 15 cm. Op 1 A4 staan 2 uitnodigingen.
Personaliseerbaar (UI) De tekst op de uitnodiging kun je zelf aanpassen. Typ eenvoudig de voorbeeldtekst over met je eigen gegevens (wanneer het jou uitkomt).
Benodigde software personaliseerbare bestanden Personaliseerbare PDF bestanden zijn alleen aan te passen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader (alleen op computer of laptop).
Gebruiksvoorwaarden digitale bestanden Onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de bestanden, geprinte versies of producten gemaakt met de bestanden te delen, door te verkopen of op wat voor manier dan ook te verspreiden anders dan voor eigen gebruik
Vragen digitale bestanden Bij elke digitale bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding voor het printen en / of personaliseren. Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Verzending digitale download Na online betaling ontvang je binnen 10 minuten een aparte mail met de link naar je te downloaden bestanden. Soms kan het iets langer duren.